13. januar, Ashtanga Yoga Chikitsa Shala, Sremska 9, Beograd

Radionica acro yoge zamišljena je tako da bude za svakoga – kako za početnike bez predznanja, tako i za one napredne.

Duo Acrofunkers takav holistički pristup primenjuje na svom redovnom kursu u Zagrebu, kog vode već 4 godine. Početnici će se upoznati s osnovnim položajima (statikama) poput ptice, lista, trona i sl., a srednji i napredni nivo će dobiti niz sekvenci prilagođenih stepenu veštine, koje će na kraju spojiti u flow, postupak koji se naziva „flow creation“.

Acro yoga je jedinstvena i ne tako stara disciplina koja spaja najbolje od tri discipline: yoge, akrobatike i terapije. Terapijski, zadnji deo treniga, obično uključuje istezanje u vidu partner yoge, masažu kroz thai masažu, ili tzv. flying therapy, u kojoj se partneri međusobno baziraju.

Najveća vrednost acro yoge leži u činjenici da je to zapravo igraonica za odrasle, prepuna smeha, igre, komunikacije i interakcije, nečega što nam nedostaje u savremenom načinu života.

Ukoliko se još niste susreli s ovom zanimljivom disciplinom, možete se oprobati u našem studiju u ulozi baze (onaj koji leži) ili flyera (onaj koji „leti“ na bazi), ali neizostavno i spotera (onaj koji čuva i prevenira povrede). Dolazak u paru nije nužan, kao ni predznanje, potrebni su samo dobra volje i dečji duh!

Acrofunkersi nastupaju od 2012.g, a uz kurs i radionice acro yoge i thai masaže, već godiama nastupaju s akrobatsko-vatrenim performansima u cirkuskom duhu. Više o Acrofunkersima pogledajte na FB ili na acrofunkers.wordpress.com

Ako vam se svidi, možete se pridružiti lokalnoj grupi, raspitajte se!

Donacija: 1800 dinara
Prijave: info@ashtangayoga.rs

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •