Opustite i balansirajte svoj nervni sistem, iskusite jedinstven Aumkar tretman, osetite bezprostornu i bezvremenu dimenziju duboke relaksacije.

Moćne vibracije himalajskih i tibetanskih činija i gongova, stvaraju holistički efekat i podstiču povezivanje sa prirodnom frekvencijom tela, čime se stanje čitavog bića dovodi u balans.
Za razliku od zvučne kupke, Aumkar tretman podrazumeva individualni pristup svakom učesniku, prinošenjem činija delovima tela gde je potrebno otkloniti blokadu.

Tretman sadrži:
Uvodnu vođenu relaksaciju/meditaciju
Meditativne zvuke drevnih instrumenata (peruanska frula i drugi instrumenti)
Vibraciju i zvuk tibetanskih činija i gongova
Individualno prilaženje činijama i rad na blokadama u telu

O ZVUKU I VIBRACIJI:
Zvuk je posebna forma prenosa informacija jer ima trenutni efekat na um – zvuk stvara frekvencije i vibracije koje stimulišu mozak. Slušanjem određenih zvukova odn. vibracije koja se prostire kroz vazduh, mozak teži da se poklopi svojom frekvencijom sa određenom frekvencijom zvuka. Tokom dana, naš mozak je u stanju logičkog razmišljanja, odnosno u beta stanju moždanih talasa, 15-30 Hz. Zvuk tibetanskih činija deluje tako da mozak iz beta stanja (“normalnog” stanja), dovodi u alfa (stanje sna), teta stanje odnosno duboku meditacijju a čak i u delta stanje (stanje u kojem se dešava unutrašnje iscelenje). Visoki teta moždani talasi od izuzetne su važnosti za iscelenje uma, tela i duha – na frekvencijama od 7-8 Hz, aktivira se samoiscelujuci mehanizam našeg organizma!

REZERVACIJA I INFO:
Zbog ograničenog broja mesta, prijava je obavezna, na mail aumkar.centar@gmail.com, pozivom na broj telefona 064 237 67 86 ili nas kontaktirajte porukom.

Vreme trajanja tretmana: 120 min
Donacije su dobrovoljne, preporučen iznos donacije: 800 RSD.

NAPOMENE:
– Obucite se u udobnu, komotnu odeću u kojoj ćete se dobro osećati za vreme terapije (najbolje trenerka, helanke ili lanene pantalone/suknja)
– Preporučljivo je ne jesti 1h pre početka tretmana, i ako je moguće, ne piti kafu ni alkohol par sati pre tretmana
– poželjno je doći bez nakita, pirsinga jer metalni delovi mogu ometati strujanje vibracije
– radi jačeg efekta, razmislite o NAMERI, želji odn. cilju sa kojim ste tu
– obezbeđen je topli / hladni napitak po završetku tretmana (biljni čaj ili voda)
** nakon tretmana moguće je da ćete biti još uvek pod uticajem moćnih vibracija i u stanju opuštenosti, što je možda otežati upravljanje vozilom ili drugim mašinama
*** tretman nije pogodan za ljude sa bajpasom, sa epilepsijom, za osobe koje su skoro imale operaciju, u prva 3 meseca trudnoće, niti za osobe sa ugrađenim metalnim pločicama ili šrafovima u zglobovima.

Izvor: FB

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •