Predavanje PANCHAKARMA – detox korišćenjem prirodnih metoda u Integra Life Club-u na Adi Ciganliji

U toku predavanja Dr Anil Kumar će pojasniti značenje Ayurvede, kao i Panchakarme, sa posebnim naglaskom na primeni ovog programa u periodu od 06.02. do 04.03. u Integra Life Club-u u Beogradu, kao i obuke tri masažne ayurvedske tehnike
(16-18.februar). U okviru predavanja biće prikazan i kratak film o Ostrvu kokosa koje će u organizaciji Healingveda Instituta i Integra Life Club-a svi zainteresovani moći da posete u novembru 2018. godine u okviru izabranih programa (detox, regeneracija, hidratacija, energizacija itd.).

Ayurveda i Panchakarma

Ayurveda je indijski tradicionalni sistem medicine, star preko 5000 godina. Ona predstavlja potpuno prirodan način očuvanja zdravlja. Panchakarma je prirodan koncept terapija za detoksikaciju, savetovan od strane Ayurvede kao najbolji način izbacivanja endo i egzo toxina iz našeg tele korišćenjem prirodnih metoda.
Poslednje četiri godine, u saradnji sa našim zvaničnim konsultantom za Ayurvedu, Dr Anil Kumarom, u okviru našeg SPA&wellness programa, pružamo Ayurvedske konsultacije i tretmane dva puta godišnje. Dr Anil Kumar, specijalista za Panchakarmu, osnivač je Healingveda instituta, Ayurvedske kompanije iz Kerale (Indija), zemlje u kojoj se i dalje praktikuje autentična Ayurveda. Nakon organizacije ovih uspešnih događaja, po prvi put u Beogradu u periodu od 06. 02 – 04.03. 2018. uvodimo ekskluzivne Panchakarma usluge u Integra Life Club-u.

Iskoristite ovu sjajnu priliku da imate konsultacije i tretmane sa Dr Anil Kumarom, specijalistom za Panchakarmu i Kaisa Jose ayurvedskom terapeutkinjom, kako biste pročistili vaše telo, um i dušu na jedan poseban način!

Obavezne su prijave za predavanje putem elektronske pošte, FB ili telefonom +381 11 263 66 58 ili +381 11 328 60 16, jer je broj mesta ograničen.

Dobrodošli!

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •