Dobrodošli u naše malo carstvo duginih boja!

Mi pravimo hladno ceđene sokove od 100% voća i povrća, bez dodataka vode, šećera, aditiva i sa puno ljubavi.

Pored sokića, pripremamo i hranljive smutije u koje pored voća i povrća, i najčešće biljnih mleka, dodajemo i proteine kao i „super food“ dodatke. Naravno, bez vode i leda koji bi iste ukuse umanjili.

Smutiji predstavljaju savršen energetki doručak dok su sokovi niskokaloričan, a visokoenergetski obrok ili užina. Za one koji žele da skinu kilograme, očiste i osveže organizam u kraćem roku, pored pojedinačnih kombinacija sokova i smutija pripremili smo i nekoliko paketa proizvoda: Trodnevni Fresh detox, Jednodnevni Green detox i Jednodnevni Fresh imuno.

freshandcool

Podelili smo sve sokove i smutije u 5 različitih boja: Green, Red, Yellow, Purple, Orange sa idejom da se kroz redovnu upotrebu voća i povrća u tečnom obliku unosi izbalansiran odnos vitamina i minerala u organizam, jer svaka boja voća i povrća nosi različite vitamine i minerale.

Proizvode pakujemo isključivo u flašice od 0.33l i 0.5l jer od svake prodate flašice 10 rsd darujemo KEC-u ( Kreativno edukativni centar) tj. osobama sa mentalnim i intelektulanim teškoćama. To može svako! Na nama je samo da podstaknemo i vas.

freshandcool

Osnovani smo sa jedinstvenom idejom da menjamo svoje navike, našu zajednicu tako što ćemo svakoga dana činiti makar nešto istinski dobro za sebe i ljude oko nas.

Hajde da se vratimo sebi i podignemo zajedno svoju energiju koja se sve više troši usled izloženosti stresu, užurbanom tempu života i otuđenosti od potreba našeg organizma. Samo čisto voće i povrće ima tu istinsku energiju u pravom izvornom obliku koja je potrebna našem organizmu. Zato, hajde za početak da nahranimo svoje ćelije na pravi način kako bi nam bile zdrave, vesele i dobro nas služile.

Naša preporuka jeste da se počne radna nedelja sa snagom zelenila i završi sa lepršavom ljubičastom bojom koja nas uvodi u nama drage vikende. Vikendom predlažemo da napravite kombinacije po svom izboru.

Posetite nas u našem lokalu u Antifašističke borbe 26, lokal 22 ili poručite proizvode na adresu.

Takođe, pratite nas i na društvenim mrežama i budite uvek u toku sa našim najnovijim dešavanjima:
FB
Instagram
freshandcool.rs

Tokom aprila i maja obeležavamo našu prvu godišnjicu poslovanja i za sve porudžbine do 20.05.2018. odobravamo popust od 10%.
I još nešto! Poklon iznenađenja za sve porudžbine preko 1500 din.

Mi volimo da kažemo: „Jednom probaš i ostaješ osvojen zauvek“!

Na vama je da se uverite koliko je naša izjava zaista tačna.

Uzdravlje!

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •