Izađite iz poznatih granica vremena i prostora uz vibracije Binaural tretmana. Dozvolite zvukovima drevnih tradicionalnih gongova i činija da podignu stanje vašeg energetskog tela. Moćne vibracije stvaraju holistički efekat i podstiču povezivanje sa prirodnom frekvencijom tela, čime se stanje čitavog bića dovodi u balans.

Za razliku od zvučne kupke, Binaural tretman podrazumeva kombinaciju precizno proizvedenih frekvencija u cilju otklanjanja blokada u energetskom telu.

Vreme i mesto: 9.02. od 17-19h, Vedanta Yoga Centar, Sremska 9, Beograd

Program tretmana:

Uvodna vođena meditacija (Saša Malić)
Vibracije i zvuk tibetanskih činija i gongova (Mladen i Milica Cvetković)
“OM” Mantranje (Ana Jovanović)

O ZVUKU I VIBRACIJI:

Zvuk je posebna forma prenosa informacija jer ima trenutni efekat na um – zvuk stvara frekvencije i vibracije koje stimulišu mozak. Slušanjem određenih zvukova odnosno vibracije koja se prostire kroz vazduh, mozak teži da se poklopi svojom frekvencijom sa određenom frekvencijom zvuka. Tokom dana, naš mozak je u stanju logičkog razmišljanja, odnosno u beta stanju moždanih talasa, 15-30 Hz. Zvuk tibetanskih činija deluje tako da mozak iz beta stanja (“normalnog” stanja), dovodi u alfa (stanje sna), teta (stanje duboke meditacije), čak i u delta stanje (stanje u kojem se dešava unutrašnje iscelenje). Visoki teta moždani talasi su od izuzetne važnosti za isceljenje uma, tela i duha – na frekvencijama od 7-8 Hz, aktivira se samoisceljujuci mehanizam našeg organizma.

REZERVACIJA I INFO: binauraltretmani@gmail.com, 064 23 76 786

(Zbog ograničenog broja mesta, prijava je obavezna)

Vreme trajanja tretmana: 120min

Donacije su dobrovoljne, preporučen iznos donacije: 1800 RSD

NAPOMENE:

– Obucite se u udobnu, komotnu odeću u kojoj ćete se dobro osećati za vreme terapije (najbolje trenerka, helanke ili lanene pantalone/suknja)
– Preporučljivo je ne jesti 1h pre početka tretmana, i ako je moguće, ne piti kafu ni alkohol par sati pre tretmana
– poželjno je doći bez nakita i pirsinga jer metalni delovi mogu ometati strujanje vibracije (fiksne zubne proteze su u redu)
** nakon tretmana moguće je da ćete biti još uvek pod uticajem moćnih vibracija i u stanju opuštenosti, što je možda otežati upravljanje vozilom ili drugim mašinama
* tretman nije pogodan za ljude sa bajpasom, sa epilepsijom, za osobe koje su skoro imale operaciju, u prva 3 meseca trudnoće, niti za osobe sa ugrađenim metalnim pločicama ili šrafovima u zglobovima.

Izvor: FB

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •