Subota 3.2. od 19.30h do 20.30h
Vedanta Yoga Centar, Sremska 9, Beograd

Srdačno Vas pozivam u sveti prostor gde sa zatvorenim očima osetite sebe i prepustite se čarobnosti bivanja, uz podršku gonga, harfe, zvučnih činija, koshi zvona….

Zvučna kupka je mogućnost za potpuno opuštanje. Traje sat vremena, kupate se u svetom zvuku, u ležećem položaju, zatvorenih očiju.

Za vreme zvučne kupke ulazi se u stanje duboke opuštenosti gde se brišu granice vremena i prostora. I dok tako plutate na valovima zvukova, imate mogućnost potpunog opuštanja i ulaska u svijet beskonačnog okeana mira, blaženstva i ljubavi.

Ne treba vam nikakvo znanje o opuštanju, nikakve tehnike… Samo se treba prepustiti i usmeriti pažnju na zvuke i disanje.

Zvučnu kupku izvodi Maja Dobrila Vukša

Maja Dobrila Vukša je klasično obrazovana muzičarka, sa diplomom za profesora klavira na Muzičkoj Akademiji u Zagrebu.
U svom radu je mnogo korepetirala i sarađivala sa brojnim umetnicima i kao izvođač nastupala u mnogim ansamblima, i kao solista. Vodila je nekoliko različitih horova. Neformalno se edukovala na brojnim radionicama koje su uključivale rad na sebi, telu i glasu.
Završila je GongMuse školu isceljujućeg zvuka, učestvovala na Gong Caravan of Peace. Vodi zvučne kupke, učiteljica je joge smeha, vodi ženske krugove za buđenje ženske energije, majka je dva sina, trudna sa trećim 🙂 i srećna žena.

Donacija za zvučno putovanje je 1000 dinara

Hvala!

Dobrodošli!

Prijava najkasnije do 1.2., preko e-maila majadobrila@yahoo.com, u inbox Maja Dobrila Vuksa ili 00 381 62 1510226

 

Izvor: FB

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •