“To što dobijamo u životu je ravno tome što trazimo. Ne dobijamo mi u životu malo, već i ne tražimo puno.”
–  Yogi Bhajan.

Intuicija i molitva su neraskidivo povezane. Kada se molimo, mi predajemo Univerzumu našu molbu ili zahvalnost za to što imamo. Kada smo intuitivni onda dobijamo poruke kroz znake koje nam Univerzum šalje kao odgovor na naše molitve. Tako možemo molitvu i intuiciju da posmatramo kao dve strane iste medalje. Da bismo bili uspešni u životu treba nam i jedno i drugo. Pomoću molitve tražimo, pomoću intuicije dobijamo. Intuicija je naše šesto čulo koje nam pomaže da se nađemo u nužno vreme na nužnom mestu, radeći nužni posao. Ako nam radi intuicija onda lako razumemo i znamo šta je istina u smislu koji prevazilazi naših 5 čula.
Postoje razne molitve. Na primer, molitve tipa – Bože, molim te pobrini se o meni. Ili molitve u kojima razgovaramo sa Bogom. Ali najdelotvornije su one molitve gde se mirno udubimo u sebe i spoznamo da će se Bog pobrinuti o svemu sam.
Vaša snaga nije u vašem novcu, mišićima, u umu ili u utisku koji ostavljate na ljude. Vaša snaga je u vašoj jednostavnosti, iskrenosti, otvorenosti, odgovornosti i stabilnosti i naravno – intuiciji.

U subotu 24-og marta ćemo raditi Kundalini joga krije koje jačaju našu intuiciju.

14:30–17:30
Sathya Yoga Centar
Kralja Aleksandra 12, Novi Sad

Radionicu vodi Danica Cvetković, prvi KRI sertifikovani učitelj Kundalini joge (Kundalini Research Institute, USA) u Srbiji. Završila je KRI Teacher Treaning u Rishikeshu, u Indiji, kod jedne od najvećih učitelja Kundalini joge današnjice, Gurmukh Kaur Khalsa (Golden Bridge Yoga, Los Angeles). Završila sve postojeće nivoe obuke za KY ucitelja tokom poslednjih pet godina u Indiji. Radila je više godina kao pomoćnik učiteljice Gurmukh, na kursu za učitelje Kundalini joge u Rusiji i u Indiji u učiteljskom timu. Učesnik je brojnih seminara Kundalini joge u Rusiji, Francuskoj, Španiji, Italiji i Indiji tokom poslednjih godina kod Gurmukh, Gurushabada, Haridzivana, Maye Fiennes, Guru Dharama…, Završila je obuku za iskustvo lečenja preko Kundalini joge – Sat Nam Rasayan kod velikog učitelja Guru Deva u Peruđi u Italiji… Gong master. Reiki Usui/Karuna/Tibetanski učitelj (završila u Indiji, u podnožju Himalaja, kod velike Maa Gyaan), Kundalini Reiki master (završila u Rusiji). Radi i personalne konsultacije gde na osnovu Kundalini tantričke numerologije, natalne karte i određivanja stanja čakri viskom daje savete za personalnu sadhanu. Diplomirani mašinski inženjer, udata, majka dvoje dece.

Cena radionice : 1500 din
OBAVEZNE PRIJAVE na 061 62 72 177 Zorica Simić ili u inbox.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •