Aromakozmetika je kozmetika koja koristi 100% prirodne sirovine, neguje, leči i deluje na fizičkom, mentalnom i emotivnom nivou prilazeći svakom klijentu na individualan način.
Na lak i zabavan način, u prijatnom ambijentu, upoznajemo se sa čudesnim svetom aromaterapije, govorimo o upotrebi eteričnih ulja u kozmetici ali i o psihologiji eteričnih ulja i zašto nam koje ulje prija.

Izrada prirodne kozmetike zabavna je i inspirativna. Naučite sami da pravite prirodne proizvode za negu i više ne morate kupovati kozmetiku sa sastavom koji više šteti nego što pomaže. Možda vas radionica inspiriše da napravite sami poklone za svoje najbliže umesto što podržavate velike korporacije uoči praznika. Aromatična radionica je odličan početak za one koji bi da se ozbiljnije bave ovim „poslom“ i naprave biznis od toga.

Tokom radionice, pravićete preparate prema svom tipu i stanju kože, uz upotrebu visoko-kvalitetnih ulja i sirovina, a proizvode pakujemo u staklenu ambalažu.

Pravićemo:

1. Hidratantnu kremu za lice – prilagođena stanju Vaše kože
2. TOnik za lice
3. Mazalicu – čvrstu kremu za negu kože tela
4. Maskicu za lice od marokanske gline

Po završenoj radionici, učesnice/učesnici radionice dobijaju SERTIFIKAT o završenoj radionici/obuci i podrsku u daljem radu.

** Sve proizvode pravite sami i nosite ih sa sobom. Koristimo staklenu ambalažu i kvalitetne sirovine.

PRIJAVE na mail aumkar.centrar@gmail.com ili porukom stranici Aumkar centra ili Aromakozmetike Klementina
REZERVACIJA se vrši uplatom kotizacije, u iznosu od 5.000 din.
U cenu su uračunate sirovine, ambalaža i obuka.

Radionicu vodi Ivana Milunović – aromakozmetičar
Mesto i vreme: 12. januar od 11-13.30h, Aumkar centar, Miroslava Antića 20, Novi Sad

Ivana o brendu “KLEMENTINA”:

„Klementina je nastala pre 6 godina. Kako sam oduvek bila zaljubljenik u negu tela, ceo svoj život sam vodila računa o tome kako ću izgledati, mirisati i koje proizvode ću kupovati, a da oni zadovolje moje potrebe. Skupa opsesija – rekla bih. Mi žene jako puno trošimo novca na te stvari, nekako mehanički, ne razmišljajući preterano. Eto, ja sam imala tu sreću da porazmislim i da se usmerim u pravcu izrade prirodne kozmetike. Divan je osećaj napraviti ono što poželiš i znati tačno od čega je napravljeno.
Počela sam dosta da istražujem, da učim. Dosta sam vremena uložila u učenje. Istraživala sam englesku aromaterapiju koja se bazira na mirisima, masažama i koristi se u spa svrhe. Tokom boravka u Parizu, učila sam o francuskoj aromaterapiji koja je posve drugačija, koncentriše se na eterična ulja, koja se izmedju ostalog koriste u svrhu lečenja. Želela sam da učim o svemu. Počela sam da ljude doživljavam drugačije, na individualnom nivou. Imam prirodno razvijenu intuiciju i na osnovu nečijeg karaktera uspevam da složim različite mirise eteričnih ulja i oduševim osobu za koju sam ih i mešala.
Inspiraciju pronalazim u sebi, crpim svoje kreativne zalihe. Pronalazim je i u drugima, posmatrajući ljude, decu i svet oko sebe. Trudim se da izgledom proizvoda zadovoljim čula. Uvek su to neke lepe boje, srećne, zanimljivi oblici, šljokice.

ŽELIM DA SVOJE ZNANJE PRENOSIM.
VIDIMO SE NA RADIONICI!“
Ivana

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •