Da li se osećate različito, odbačeno, neshvaćeno, napušteno, anksiozno, beskorisno, tužno, iznevereno? Imate utisak da sreća, radost i mir nisu namenjeni vama već nekom drugom, tako daleko, nekoj privilegovanoj grupi ljudi, kojoj vi ne možete ni prići? Često se dešava da se osećamo izgubljeno i neshvaćeno u prazničnim danima, kada sve oko nas sija, blješti, pojačavajući našu muku. Sve su to stanja koja nas mogu udaljavati od drugih, ali ono što je najvažnije udaljavaju nas od nas samih. Odvlače nas sa našeg pravog puta, od naše suštine i našeg bića.

Ono što ja želim da vam poručim i da vas zamolim je da mi verujete. Svi smo rođeni da budemo srećni, da sa lakoćom vrsnih klizača, klizimo kroz sopstveni život. Nemojte se plašiti, nemojte odlagati, već se javite da zajedno i udruženo prevaziđemo teškoće i ugledamo sebe. Ako moja reč, empatija ili prisutnost mogu da pomognu na bilo koji način, javite se i doživite toplinu i razumevanje drugog ljudskog bića. Za početak bar pokušajte. Nemojte negirati, nemojte reći: „To mi je poznato, već sam probao, meni nema pomoći“.

Dođite da vidite da li je ono što vam deluje nemoguće nekim prazničnim čudom ipak izvodljivo i za vas. Dozvolite mi da vam poklonim sebe, svoje vreme, nova iskustva, možda nova poznanstva i novi pogled na praznični duh koji je u svima nama. Verujte mi da ste posebni, jedinstveni i neponovljivi. Dođite da zajedno pomognemo našoj planeti, pomažući onima kojima je to potrebno, deleći tople reči za predstojeće praznike.

O autoru:
Mira Čubrović se već trideset aktivnih godina bavi koučingom, nutricionizmom i fitnesom, konstantno tražeći nove načine da ove tri oblasti što bolje integriše i svojim klijentima ponudi potpuni, holistički pristup svom biću i telu. Zvanje savetnika i analitičara snova, dobija po završetku edukacije kod našeg poznatog psihijatra Ivana Nastovića, učenika Junga. Od skoro je i počasni član Psihoterapeut tim-a. Živi i radi u Beogradu. Za sebe kaže da ljude voli, životinje obožava, a da je za životom je potpuno luda.

Ulaz je BESPLATAN.

Prijave su obavezne i šalju se na mejl buđenjesamirom@gmail.com ili pozivom na broj 0659992583

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •