U periodu od 16-18.februar 2018.godine (petak-nedelja) organizujemo programe obuke u sledećim ayurvedskim terapijama:

Ayurvedska masaža za podmlađivanje (Rasayana Abhyanga)

Ovo je tradicionalna ayurvedska masaža za celo telo, koja ima za cilj opuštanje i podmlađivanje uma, duše i tela. Tradicionalna biljna ulja će obogatiti kožu i dati potpunu relaksaciju. Ayurvedske masaže vrlo su tražene u celom svetu. Učenje ove tehnike će povećati vašu veštinu u umetnosti masiranja.

PindaSweda (Ayurvedska masaža tamponima)

To je tradicionalna ayurvedska masaža pomoću biljnih prašaka, biljnih listova ili soli u kuglama, s ciljem pročišćavanja tela. Ova tehnika se naročito koristi kako bi lakše otklonili toksine iz tela i lečili različite upale. Učenje ove tehnike moglo bi pomoći terapeutu da se bavi klijentima koji imaju neka specifična stanja, bez ugrožavanja njihove sigurnosti. Pindsweda je takođe pripremni tretman za Panchakarma terapiju u Ayurvedi.

Ayurvedska masaža glave, vrata i ramena

Vrlo opuštajuća tehnika masaže za ublažavanje napetosti, stresa i nesanice. Pogodna je za rad na bilo kom mestu, čak i u poslovnom i privatnom okruženju.

Kome je namenjena obuka?

SPA&wellness terapeutima, fizio i radnim terapeutima, holističkim terapeutima, maserima, kozmetičarima i svim zainteresovanim osobama za koje se proceni da mogu da steknu osnovna znanja o ovim tehnikama.

RASPORED ČASOVA I CENOVNIK:

RASAYANA MASSAGE 16-18.02. 9-16h
(sa pauzom za ručak)
300*

HEAD MASSAGE 16.02. 16-19h 100*

PINDA SWEDA 17-18.02. 16-19h 150*

*Cena je izražena u eurima i plaća se u dinarskoj protivvrednosti, a za osobe koje pohađaju dva ili sva tri kursa umanjuje se za 20%.

Prijave uz uplatu avansa od 50% primaju se zaključno sa 14.februarom (na blagajni Integra Life Club-a – gotovina, kartica ili preko računa: Integra Life Club Beograd 160-462691-73

Ayurveda i Panchakarma

Ayurveda je indijski tradicionalni sistem medicine, star preko 5000 godina. Ona predstavlja potpuno prirodan način očuvanja zdravlja. Panchakarma je prirodan koncept terapija za detoksikaciju, savetovan od strane Ayurvede kao najbolji način izbacivanja endo i egzo toxina iz našeg tele korišćenjem prirodnih metoda.
Poslednje četiri godine, u saradnji sa našim zvaničnim konsultantom za Ayurvedu, Dr Anil Kumarom, u okviru našeg SPA&wellness programa, pružamo Ayurvedske konsultacije i tretmane dva puta godišnje. Dr Anil Kumar, specijalista za Panchakarmu, osnivač je Healingveda instituta, Ayurvedske kompanije iz Kerale (Indija), zemlje u kojoj se i dalje praktikuje autentična Ayurveda. Nakon organizacije ovih uspešnih događaja, po prvi put u Beogradu u periodu od 06. 02 – 04.03. 2018. uvodimo ekskluzivne Panchakarma usluge u Integra Life Club-u.

Iskoristite ovu sjajnu priliku da imate konsultacije i tretmane sa Dr Anil Kumarom, specijalistom za Panchakarmu i Kaisa Jose ayurvedskom terapeutkinjom, kako biste pročistili vaše telo, um i dušu na jedan poseban način!

Izvor: FB

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •