„Meditacija je jedan svesni udah i izdah“
Da je disanje više od pukog strujanja vazduha, to znamo. Kako disanje može da nam pomogne u prisutnosti i svesnosti?

Celodnevna radionica o važnosti svesnog disanja, održava se u subotu, 27.10. od 10h do 18h, sa dve kraće pauze. U slučaju većeg interesovanja, organizovaćemo dodatni termin, u nedelju, 28.10.

Mesto održavanja: Aumkar centar, Miroslava Antića 20, Novi Sad.

Cena celodnevne radionice je 6.000 dinara za one koji su zaposleni i nije im opterećenje za mesečni budžet. U slučaju da osoba nema zaposlenja ili adekvatna primanja tada se na zahtev te osobe jednostavno dogovorimo koliko joj je moguće da donira za radionicu. Novac stavite u kovertu i napišete svoje ime, a kovertu ostavite u hodniku na već određenom mestu.

Radionica zahteva određene pripreme, nedelju dana ranije – obratite nam se porukom stranici ili na mail draganapg3@gmail.com, za dodatne instrukcije i informacije oko pripreme za radionicu.

Radionicu vodi Dragana Popov.

O radionici, Dragana kaže:

Radionica Disanja koju vam predlažem otvara nam mogućnost da okusimo život na nov način. Višestruke su dobrobiti od disanja osim samog preživljavanja – i to je tako dokle god dišemo u onom osnovnom obliku Udah – Izdah razmena gasova. Od onoga momenta kada u običan akt disanja unesemo svest i slobodnu volju disanje postaje univerzalno magično sredstvo života. Postaje tehnika čijom svakodnevnom upotrebom unosimo promene u sopstveni život i otkrivamo nov put života u nama samima.

Radionica će nam omogućiti da naučimo i vežbamo svesno i voljno disanje. Uz disanje ide i saznavanje i otkrivanje Ko sam ja, uz oslobadjanje od senki koje nam zaklanjaju viziju. Jednostavno govoreći, život nam postaje jednostavniji, slobodniji, spontaniji, autentičniji… Nema granica.

Radionica je celodnevna. Po završetku radionice svaki učesnik će dobiti audio potporu koja vam omogućava da samostalno kod vaše kuće nastavite da Dišete.

PS. Ponesite USB.

Ako ste zainteresovani, javite se na mail draganapg3@gmail.com, za više informacija.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •