Ljubav i njena moć

Praktične lagane tehnike za svakodnevni život

*Ljubav. Kako (za)voleti sebe/druge?
*Srodna duša. Kako je prepoznati i prizvati?
* Susret i razgovori s dušom
* otklanjanje stresa
* prepoznavanje i otklanjanje blokada u svim segmentima života
* upoznavanje sebe kroz emocije i koje poruke one nose

14.02. od 20-21.30h

PRIJAVA
Na 0638354444

RADIONICA
Cilj je upoznavanje sa ThetaHealing tehnikom (theta isceljivanje) kroz koje ćete dobiti i praktične, konkretne tehnike za rad na sebi i korisne informacije.

Istovremeno je i uvod u seminar koji će se održati u martu.

PREDAVAČ

Marija Čanković
– instruktor joge i theta isceljivanja
– praktičar kristaloterapije i Access Bars
Rođena u Beogradu, živela i radila u Njujorku i 3 godine na Baliju u Indoneziji. Putovanja u Afriku i zemlje Srednjeg Istoka su takođe uticala na upoznavanje sebe u odnosu na različite kulture i njihove vrednosti i shvatanje života u široj perspektivi.

Kao joga i ThetaHealing® praktičar i instruktor, doživela je magičnu životnu promenu. Otkrivajući svoje istinsko biće, jedan dan je napustila siguran posao, kupila kartu u jednom pravcu za Bali, ostrvo koje piše najneverovatnije priče. Tu se povezala sa duhovnosti istoka, koja je postala i deo njenog svakodnevnog života, a joga i isceljujuće tehnike i ljubav i životni put.

Razlog dolaska u Srbiju početkom 2017. godine je želja prenošenja magičnog iskustva i širenja theta isceljivanja, kao najdubljeg, najlaganijeg i najlepšeg metoda upoznavanja sebe i življenja života u skladu sa najiskrenijim potrebama unutrašnjeg bića.

Izvor: FB

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •