Drage jogine i jogiji, obaveštavam vas da će se 16. i 17. decembra 2017. u OŠ. “Skadarlija“ u Francuskoj ul. br. 26, održati dvodnevni vikend seminar Walter Thirak Rute, pod nazivom: „Telo koje se usavršava-Siddha Deha’’.

Gost i delom predavač i vežbač na seminaru će nam biti i gost iz Indije – Bala Đi, koji je glavni učenik poznatog Utihlog mudraca iz Madrasa-Šri Šri Šri Satčidananda Jogija. Kraća biografija se nalazi na priloženom flajeru ispod.

Bala Đi

Cena seminara je 60 evra.

Plaćanje će se, kao i do sada, obavljati po dolasku na seminar, pa bi bilo dobro da dođete najmanje 15 min. ranije.
Seminar je namenjen joga instruktorima i vežbačima koji imaju iskustva u vežbanju joge.
Obavezno ponesite svoje prostirke.

Vreme:
Subota: od 10 do 14 i od 16 do 20h.
Nedelja: od 10 do 14 i od 16 do 18h.

Svi koji su zainteresovani se mogu javiti i potvrditi svoje učešće preko e-maila: dragan@vidyayoga.net u inbox FB stranice, ili sms porukom na br.tel. 063/84 64 027.

Zbog sertifikata koji će se na kraju seminara podeliti svim učesnicima, u potpisu prilikom prijavljivanja stavite svoje puno ime i prezime. U slučaju da ste sprečeni da dođete, a prethodno ste se prijavili, molim vas da me o tome na vreme obavestite.

Tema seminara će biti siddha deha – astralno i božansko telo. Drevni jogiji su nam ukazali na neophodnost osvešćivanja suptilnih tela, ili nivoa postojanja. To su astralno i božansko telo, sa svim svojim psihičkim tokovima-nadijima i čakrama, koje se pročišćavaju vatrom-Agni i revitalizuju nektarom-Amritom. Devi Kundalini sjedinjena sa svojim voljenim Šiva Šambuom, je uvek uz nas.

Walter Thirak Ruta je čovek koji je potpuno posvećen jogi i živi u skladu sa drevnom tradicijom joge. Nesebično prenosi svoja znanja iz oblasti joge koja je kroz ličnu praksu i napor stekao i nastavlja dalje na putu istraživanja vrednosti njenih tehnika, dosledno prenoseći učenja svog Gurua – Utihlog Jogija iz Madrasa – Šri Šri Šri Satčidananda Jogija; organizuje i vodi seminare na kojima zajedno sa studentima kroz praksu istražuje tehnike opisane u drevnim tekstovima hatha joge. Takva zajednička zalaganja na polju joge potvrdjuju njenu ne samo terapeutsku vrednost, već i njen značaj kao discipline koja jeste put inicijacije i koja vodi ka duhovnoj samorealizaciji. Autor je raznih priručnika i tekstova o jogi.

PREVODILAC I ASISTENT: Gordana Stojanović, sertifikovani joga učitelj, iz Milana, Italija

Napomena: Seminar je samo za joga instruktore ili joga vežbače sa dugogodišnjim iskustvom u vežbanju joge. Molim vas da svako ponese svoju prostirku za vežbanje. Pred početak seminara (20-tak minuta pre), Nikola, koji nas snabdeva sveže ceđenim sokovima, smutijima, svežim vege salatama i grickalicama po povoljnim cenama, će primiti vašu porudžbinu, koju možete očekivati da će vam doneti u vreme poslepodnevne pauze za ručak od 14h.

Hvala.

Svako dobro,
Dragan Lončar
Sw.Šrividyananda

Izvor: FB

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •