“Cilj joge se sastoji u tome da dopustimo božanskoj svesti da prodre u materiju i da je transformiše. Ceo svet je u procesu progresivne transformacije. Upražnjavajući disciplinu joge, ubrzavamo procese u sebi.” – Mirra Alfasa, Majka

Kroz posvećenu joga praksu, polako dobijamo odgovore na pitanja ko smo, šta je naš cilj i kako da postanemo bolji i oplemenimo sebe i svoj život. Lična transformacija je tačka kojoj gravitiraju svi koji su zakoračili na put duhovnog razvoja i ona se neminovno dešava kroz jogu, jer nam joga daje unutrašnju snagu, harmonizuje telo i vodi ka istinskom otkrivanju sopstvenog bića i snaga. Transformacija je put koji čistoj svesti omogućava da se ispolji.

Šta transformišemo u sebi na četiri nivoa kroz Transformacionu jogu i šta to razlikuje Transformacionu jogu od drugih stilova i praksi?

Različite joga tehnike fokusiraju se na različite aspekte našeg bića, dok transformaciona joga integriše sve naše slojeve i sva naša tela u jednu funkcionalnu celinu. Njena prednost je upravo u integraciji različitih pristupa, kroz koje transformišemo i otkrivamo sebe.

Transformaciona joga bavi se pročišćavanjem svih naših tela- fizičkog, vitalnog, mentalnog i psihičkog, a zatim i buđenjem energije, kao i radom na čakrama, tj. energetskim centrima.

Kako opustiti telo, osloboditi ga od toksina, aktivirati energiju i kako nam u tome pomaže upravo Transformaciona joga, čućete na predavanju od Srđana Jovanovića, Grand Mastera Transformacione joge, koji je ovu veštinu učio od njenog osnivača – Svamija Vidjanande i praktično je doneo u Srbiju.
Srđan Jovanović je profesionalni sportista, košarkaški trener i učitelj joge. Bićete u prilici da čujete vredna znanja koja je sticao u dugogodišnjem radu sa sportistima i svojim učenicima, a koja su oplemenjena iskustvima boravka u Indiji.

Sa radošću vas pozivamo da nam se pridružite u petak, 15. decembra u 18:00h, u Flow centru na ovom predivnom predavanju.

Predstavićemo i knjigu Srđana Jovanovića „Transformaiona joga i sport“, koju ćete moći da kupite kod nas.

Ulaz je slobodan, ali vas molimo za rezervaciju mesta.
Prijave putem telefona 062 54 64 55 i 062 33 6 557 i na stranici Flow centra.

Namaste.

Izvor: FB

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •